Seniorklub Korsør fylder 25 år

En klub for nye og gamle kammerater

Det er her historierne bliver bedre fra gang til gang. Hvor ostemadder og kaffe på kanden er en selvfølge, og du risikerer at møde nye og gamle venner. Korsør seniorklub kan fejre 25 flotte år.

Kærlige drillerier og ostemadder har været faste bestanddele af samværet i Metals seniorklub i Korsør, så længe nogen kan huske.

Hver anden onsdag i måneden samles de. For det er "lige tilpas", som de formulerer det. Og så kan man bedre huske det.

Her i Kulturhusets lokale 224 i Korsør er der ingen strikse regler. Altid kaffe på kanden eller en kold øl. Og snakken og grinene flyder fra de kommer, til de går.

Og nu kan klubben fejre 25-års jubilæum.

Må kun bruges af Metal Midt-Vestsjælland

Fællesskabet der starter, når arbejdslivet slutter


Kurt Erik Petersen er formand i klubben og glad for at være en del af fællesskabet, som er et tilbud til medlemmer i Dansk Metal, når arbejdslivet slutter:

"Det er hyggeligt. Det er det altså. Vi har et sammenhold. Nogle er tidligere kollegaer, mens andre er nye bekendtskaber. Og som tiden går, ses flere jo også ved siden af. Tager på ferie eller mødes i værkstedet i motorcykelklubben for eksempel. "

Han har været med i klubben i 15 år og er ikke i tvivl om, hvad det giver ham:

"Kammeratskab. Hvis du sætter dig hjem foran kukkassen, så få du ikke meget ud af pensionisttilværelsen. Det her gør jo, at man kommer ud ad døren."

Må kun bruges af Metal Midt-Vestsjælland

Den yngste er 65 år og den ældste er født 1930

Korsørklubbens fundament blev i sin tid støbt af folk fra især flådestationen og DSB. Og at der er smede, mekaniker, skibstømrer og lignende samlet i alle afskygninger gør, at der altid er noget at snakke om. Og en god røverhistorie at dele. Igen. Nu i en endnu bedre version.

Den yngste i klubben er 65 år gammel og den ældste er født i 1930.

"Det er sejlivede gutter de gamle smede der," ler formanden, som har sit eget bud på hvad opskriften på den gode klub er:

"Hos os er det et frirum. Vi skal ikke diktere mennesker på 80 år, hvad de skal lave. Medlemmerne bestemmer. Det er deres klub."

Og har man lyst til at være med, så skal man ikke holde sig tilbage

"Alle er velkomne jo flere jo bedre," siger Kurt Erik Petersen glad.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.