33 medlemmer stod uden job efter konkurs - men nu er de godt i gang igen!

Fra den ene dag til den anden stod Torben, Mikkel, Peter og 30 andre af vores medlemmer uden job. Hjernø Værktøjsfabrik var lukket og slukket. Den var gået konkurs.

”Det skete meget hurtigt, det hele. Jeg var derhjemme, da jeg fik en e-mail, hvori der stod, at virksomheden var under rekonstruktion” fortæller Torben, der havde været værktøjsmager på Hjernø Værktøjsfabrik i 18 år.

God hjælp fra Metal Odense

”Vi blev hurtigt indkaldt til et møde i afdelingen, hvor vi fik at vide, hvad konkursen betød, og at afdelingen ville hjælpe med at skaffe godtgørelser og køre LG-sager for os, så vi kunne få vores løn” fortæller Torben. 

”Det var alletiders, for jeg følte mig straks mere tryg i en ellers meget utryg situation”.

Hurtigt i nyt job

Til selvsamme møde tikkede Torbens fyreseddel ind i mailindbakken. Men der gik heldigvis ikke lang tid før, at han landede et nyt job.

”Jeg blev kontaktet af AM Værktøj, som var meget interesserede i at ansætte mig, og efter en kort samtale blev jeg ansat" fortæller han.

Og det gjorde 9 af Torbens kollegaer fra Hjernø også – heriblandt 3 lærlinge. 

”Vi er alle 10 blevet budt rigtig godt velkommen herude. Generelt har hele processen været så smertefri, som den nu kan være, når man pludselig står med en fyreseddel i hånden fra sin arbejdsplads gennem 18 år” afslutter Torben.

Tusind tak til AM-værktøj for at byde godt velkommen til alle nye kollegaer! 

Ud af de 33 medlemmer på Hjernø Værktøjsfabrik er alle nu i nyt job.

På billedet står Torben (tv), en af de 3 lærlinge, der har fået ny læreplads på AM Værktøj, Mikkel, og deres nye tillidsmand Klaus (th).

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.