Hvem er vi?

Mød ungdomskonsulenterne og få indblik i Metal Ungdoms arbejde

heroImage

Mød formanden for Metal Ungdom

- Der er plads til alle i Metal Ungdom. Du kan komme alle steder fra, og du kan være lige præcis den, du er. Det er megafedt, og det er derfor, jeg er aktiv i Metal Ungdom. Jeg har fået så mange gode venner, og vi er gode til at støtte og udvikle hinanden.

- På det seneste årsmøde i Metal Ungdom besluttede vi i FUU (forbundets ungdomsudvalg), at vi vil have en dagsorden om mindre diskrimination og bekæmpelse af sexisme. Og det var altså mænd, der gik på talerstolen og sagde det. Det siger noget om, hvor meget vi bakker hinanden op, og det tager vi med ud på vores lærepladser.

Amanda Irina Larsen, i lære som låsesmed og formand for Metal Ungdom

Dansk Metals lærlingearbejde

Metal Ungdom er Dansk Metals lærlingearbejde og omfatter aktiviteter, der henvender sig til dig, der er under uddannelse, samt nyudlærte, i op til to år efter endt uddannelse, på både lokalt og landsdækkende plan.

Vi har et stort netværk af fagligt aktive unge medlemmer, der laver kampagner og deltager i ungdomskurser på Metalskolen Jørlunde. Desuden arrangerer vi spændende faglige begivenheder, der dækker emner fra arbejdsmiljø til overenskomstforhandlinger. Udover dette arrangerer vi også sociale aktiviteter såsom gokart- og biografture, og der er altid plads til flere!

Ved at engagere dig på din virksomhed eller i Dansk Metal styrker du både dig selv og din fremtid. Du lærer en masse om regler og vilkår inden for dit arbejdsliv og får mulighed for at lære andre, der er under uddannelse, at kende.

Er du interesseret i at blive aktiv i Metal Ungdom? Så tag kontakt til vores ungdomsteam eller din lokalafdeling. Der er en ungdomskonsulent tilknyttet til hver region, som kan støtte det lokale fællesskab af lærlinge. Find kontaktoplysningerne nedenfor.

Ungdomskonsulenter i Dansk Metal:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.