Flemming fandt sin nye vej efter temadag

Efter en længere periode som ledig deltog Flemming Overvad i en temadag hos Metal Odense, og blot en uge senere fik han et job, som viste sig at være lige ham.

– Jeg havde tilmeldt mig en temadag hos Dansk Metal, og blandt virksomhederne var Kverneland, som producerer landbrugsmaskiner. Det var et spændende og velformidlet oplæg, som straks fangede min opmærksomhed. De manglede nogle montører, og ugen efter fik jeg en rundvisning og blev tilbudt jobbet. Temadagen viste sig simpelthen at være en genial genvej til arbejdsmarkedet.

I starten var det ret hårdt, for man går og står meget. Jeg har tidligere været asfaltarbejder, og det er noget helt andet at arbejde på fabrik. Jeg kan sagtens se mig selv her på sigt, for det er rart at kunne passe sig selv lidt og samtidig hjælpe andre, hvis der er behov for det.

Kverneland er en kæmpe virksomhed med over 500 medarbejdere, og i starten kunne jeg fare vild på vej til kantinen – men jeg er meget madglad, så det kom der hurtigt styr på. Hvis jeg ikke var mødt op til temadagen, var jeg aldrig landet her. Det oplæg gav simpelthen pote med det samme.

Flemming Overvad, 54 år, montør hos Kverneland Group A/S.

Inspiration til dig

Gør som Flemming og kom med til inspirationsdag.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.