Nyt job

Jan Frank fandt nyt job efter it-inspirationsdag

Jan Frank fik hjælp til bedre ansøgninger og cv efter en inspirationsdag i Metal A-kasse - og nu har han fået fastansættelse og gode kolleger.

– Selvom jeg ikke har en it-uddannelse, deltog jeg i en inspirationsdag for it-medlemmer i Metal A-kasse. Jeg tænkte, at det umuligt kunne skade, for jeg har it-erfaring fra mit arbejde som supporter hos Teleperformance i Sverige og hos TDC, hvor jeg var i seks år.

Jeg er glad for, at jeg deltog i inspirationsdagen, for det var en god mulighed for at snakke med nogle i branchen. Jeg mødte bl.a. Brian fra vikar- og rekrutteringsbureauet Power People, som hjalp mig med at forbedre mit cv og mine ansøgninger. Det var takket være hans hjælp og hans netværk, at jeg fik et to-måneders vikariat hos TLS i. Hos TLS eftermonterer jeg tilbehør til printere og kopimaskiner, og jeg konfigurerer og klargør dem, så de kan sendes ud til kunder.

Da jeg nærmede mig slutningen på vikariatet, fik jeg at vide, at de gerne ville fastansætte mig. Det blev jeg glad for at høre. Det er dejligt, at jeg er værdsat, og at mine skills kan bruges. Jeg valgte derfor at fortsætte hos TLS i en fast stilling.

Sociale relationer, sundt arbejdsmiljø og gode vilkår er noget, jeg går meget op i. Jeg har det godt med mine kollegaer hos TLS – de er åbensindede og nemme at snakke med, og der er en god dynamik. Jeg har oplevet at være i nogle dårlige arbejdsmiljøer, så jeg er glad for at være dér, hvor jeg er nu. Stor ros til Dansk Metal for at invitere mig til inspirationsdag med it-medlemmer, selvom jeg ikke selv er faglært.

Jan Frank Jensen, 33 år, klargøringsmedarbejder hos TLS i Risskov.

Tag med til inspirationsdag

Kom med på workshop og lær at skrive ansøgninger og bliv klædt på til jobsamtalen.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.