Rørsmed fik udkørende job efter cv-hjælp

Kim Borring Jensen var på jagt efter et nyt job efter 30 år på den samme arbejdsplads. Med hjælp fra Dansk Metal fik Kim forbedret sit cv og sine ansøgninger. Nu har han fået job.

– Da jeg skulle finde et nyt job i januar, var det jo lidt specielt. For jeg har ikke søgt job i rigtig mange år. På min seneste arbejdsplads var jeg ansat i ca. 30 år. Så da jeg begyndte på mit nye job i marts, var det som at være den nye i klassen. Men alligevel er det mange af de samme opgaver, jeg har. Jeg laver alt muligt forskelligt, bl.a. VVS-arbejde og reparationer – jeg har blandt andet lagt gulvvarme som en af mine første opgaver. Jeg er udkørende, og det er jeg meget glad for, for jeg synes, det er hyggeligt at møde kunderne. Det sociale betyder meget.

Jeg har fået hjælp af Lars Bo fra min lokalafdeling. Han er livlig og god. Lars Bo har hjulpet mig med, hvordan jeg søger uopfordret, og forbedrer mit cv og mine ansøgninger, så tingene står på en ny og bedre måde. Selv havde jeg skrevet sådan noget som "jeg er en mand på 61 år, som godt kan lide at prøve noget nyt". Det var rart at få hjælp til at formulere mig.

Nu arbejder jeg hos blikkenslagermester Jørn Christiansen i Rødby, der ligger 15 kilometer fra, hvor jeg bor. Jeg har fået lidt længere til arbejde, end jeg havde før, men det gør mig ikke så meget. På mit nye arbejde har jeg to gode kollegaer. De er nogle spasmagere, og vi har det skidesjovt!

Kim Borring Jensen, 61 år, rørsmed hos blikkenslagermester Jørn Christiansen i Rødby.

Skal vi hjælpe dig med din ansøgning og CV?

Kom med på workshop og lær at skrive ansøgninger og bliv klædt på til jobsamtalen.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.