Rustfast klejnsmed fik nyt job med hjælp fra lokalafdelingen

René Bak Filsø var i job, men ønskede at skifte efter 22 år på samme arbejdsplads. Med hjælp fra Dansk Metal arbejder René nu hos Arriva. Et skift, han er rigtig godt tilfreds med.

– Jeg var faktisk allerede i arbejde, da jeg fik hjælp af Jesper fra min lokalafdeling. I 22 år har jeg arbejdet i det samme firma, og jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Desuden tager det mig 25 minutter i bil at komme på arbejde, og det kunne være rart at slippe for. Jeg bor i Struer, kun fem minutter fra Arrivas togbaner, hvor jeg indimellem går tur. Det har givet mig idéen til at arbejde med tog. Det er ikke noget, jeg har gjort før, og det virker spændende, synes jeg. I 28 år har jeg bygget lastbiler op, og nu er jeg klar til at noget nyt.

Jeg kom i kontakt med Jesper fra Dansk Metal, og han havde heldigvis en god kontakt hos Arriva i Struer. Den kontakt er i dag min chef. Hele forløbet med at få nyt job gik meget hurtigt: Jeg blev kaldt til jobsamtale, og den samme dag fik jeg tilbudt jobbet. Allerede dagen efter skrev jeg under på kontrakten. Det var rart at få afklaring så hurtigt. Men det var også specielt, for jeg havde jo arbejdet i et andet firma i 22 år.

Nogle af mine kolleger blev overraskede, da jeg fortalte, at jeg havde fået nyt job. De var lidt kede af det, og det var jeg også. Det var hårdt. Men her hos Arriva har jeg også gode kolleger. De har taget godt imod mig, og de er hjælpsomme. Og selve arbejdet er spændende, men jeg skal lige vænne mig til at have aftenvagter hver anden uge. Lige nu er jeg under oplæring. Jeg vedligeholder tog, tager dem til eftersyn og hjælper bl.a. med at skifte motor. Jeg er glad og tilfreds. Det var dejligt, at Jesper fra Dansk Metal kunne lægge et godt ord ind for mig, så jeg havde bedre chancer for at få jobbet.

René Bak Filsø, 50 år, udlært rustfast klejnsmed, smed hos Arriva i Struer.

Metal JobService hjælper medlemmer i job

Gør som René og bliv matchet med en virksomhed.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.