Workshop gav pote efter to måneder

Efter over 15 år i samme firma blev tekniker Dan Poulsen ledig. Med hjælp fra Dansk Metal var Dan i arbejde igen to måneder efter – og vil fortsætte med at arbejde, efter at han er fyldt 67.

– Jeg var utryg, men fortrøstningsfuld, da jeg blev ledig efter over 15 år på samme arbejdsplads. Dansk Metal har tidligere været god til at hjælpe mig i mit arbejdsliv, og det betød noget, at jeg havde den erfaring.

På workshoppen "Skriv dig i job" blev jeg bedre til at skrive jobansøgninger og lærte bl.a., hvor meget rækkefølgen på et CV kan have af betydning. Og så var der en medarbejder i min lokalafdeling, der gav sig tid til at lytte til mig – han sagde: "Jeg tror, jeg har noget, der passer til dig". Han ringede til mig med et tip om et firma, der måske kunne være min kommende arbejdsplads. Jeg skrev en jobansøgning til firmaet og kom derud til to jobsamtaler.

Det gik som håbet, og efter at have været ledig i to måneder, havde jeg første arbejdsdag som tekniker på GEA. Jeg blev taget i hånden fra starten, og jeg synes, jeg gør gavn og har det godt. Jeg har også gode kolleger, og det er vigtigt. Jeg kan sagtens forestille mig at blive ved med at arbejde efter de 67 år. Nu er jeg 63, og jeg håber ikke, jeg skal søge job igen. Oprindeligt er jeg udlært maskinarbejder, og jeg har arbejdet meget som værktøjsmager og tekniker.

Hjælpen fra Dansk Metal har betydet meget. På en skala fra 1 til 10, så ligger den på 11. Jeg er dybt taknemmelig for den venlige og hurtige service, og jeg er kun blevet bekræftet i, at en rød fagforening er den rigtige.

Dan Poulsen, 63 år, tekniker hos GEA i Søborg.

Skal vi hjælpe dig med at skrive ansøgning og CV?

Kom med på workshop og lær at skrive ansøgninger og bliv klædt på til jobsamtalen.

Del indholdet

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.