617 lejeboliger nær byen, naturen og vandet.

Sydporten

Nybyggede boliger til medlemmer af Dansk Metal 

Dansk Metal har bygget nye boliger i København. Sydporten er kollegieboliger og lejligheder, hvor medlemmer af Dansk Metal har førsteret til at leje. Det giver værdi for medlemskabet og i hele livets cyklus – lige fra ungdomsboligen til lærlinge og den større lejlighed til familien til den lidt mindre lejlighed til at nyde seniortilværelsen.

Boligerne er tæt på natur, vand og metro, som kan tage dig direkte ind til indre by på kort tid. De første medlemmer er allerede flyttet ind i lejlighederne, og fra maj 2024 er kollegieboligerne indflytningsklar.

Der er stadig ledige boliger

Skriv dig op og find den bolig, der passer til dig.

Afspil video

""

En stolt tradition

I 1920’erne var det normalt, at fagforeninger byggede boliger til sine medlemmer. Nu genoptager Dansk Metal den stolte tradition og bygger boliger af fagfolk til fagfolk. Som fagforening ønsker vi at være noget særligt for vores medlemmer, først og fremmest fagligt og arbejdsmæssigt, men også i andre aspekter af livet. Her passer de nye boliger godt ind. Derfor er de nye boliger først og fremmest reserveret til medlemmer af Dansk Metal og dernæst til børn og børnebørn af Dansk Metal.

Værdi for kontingentet

Sidst, men ikke mindst, sikrer byggeriet værdi for medlemskronerne. Som en medlemsorganisation skal Dansk Metal altid sikre det bedst mulige afkast til medlemmerne. Boligerne kommer først og fremmest til at skabe stor værdi for medlemmerne, men de sikrer også forbundets økonomi til fremadrettet at udøve den vigtigste kerneopgave: At hjælpe og sikre medlemmerne de bedste vilkår i deres arbejdsliv.