Industri

Overenskomster i din branche:

Industriens Overenskomst

​Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO I).

Industriens Funktionæroverenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder som funktionær inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO I).

Industri- og VVS-overenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Låsesmedeoverenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Låsesmede Foreningen.

Mejeribranchens Overenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO II, Mejeribrugets Arbejdsgiverforening).

Drivkraft Danmark

Overenskomsten for smede, industriteknikere, mekanikere, kedelpassere samt oliefyrs- og gasmontører gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Drivkraft Danmark.

Drivkraft Danmark, raffinaderiteknikere

Overenskomsten for raffinaderiteknikere beskæftiget hos Equinor Refining Denmark A/S gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Drivkraft Danmark.

Andre overenskomster

Dansk Metal er også overenskomstpart på en række overenskomster og aftaler af mindre størrelse, og de kan ikke hentes på hjemmesiden. Se dem her og kontakt os, hvis du skal bruge en af dem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.