Velkommen til seniorarbejdet i Region Sjælland

Velkommen til seniorarbejdet i Region Sjælland

Jeg er glad for at kunne præsentere det spændende seniorarbejde, der foregår for os, der bor i Region Sjælland. Vi har 10 godt fungerende seniorklubber liggende i Kalundborg – Ringsted – Roskilde – Slagelse- Korsør – Køge – Næstved – Nykøbing F. – Maribo – Nakskov – Vordingborg/Møn er under opstart, der alle har mange muligheder for Metals seniorer, som ønsker at deltage i sociale og aktivitetsbaserede arrangementer i Dansk Metal.
Vi har også 3 gamle smedjer liggende i Sakskøbing, Holeby og  i Nakskov, her kan de, som har lyst komme og holde det gamle håndværk vedlige, og vise det til besøgende.  
Vi er også glade for den økonomiske opbakning, vi får fra vores Metalafdelinger, ud over det skaffer vi ekstra økonomi til nogen af aktiviteterne gennem Velux fonden. 

Fællesskab – sammenhold 

I vores seniorklubber har vi alle steder et godt fællesskab og sammenhold, og her er alle velkomne. Vi tror på, at et godt miljø, hvor alle føler sig værdsat og respekteret, skaber stærke bånd og gode venskaber, der varer livet igennem.

Aktiv alderdom  

Vi laver aktiviteter efter medlemmernes ønsker, så der er noget for enhver smag —  for eksempel kammeratlige dage, hvor vi snakker gamle dage og fortæller gode historier, og ikke mindst tager på virksomhedsbesøg – endagsture ud i det blå og ferieture. De fleste af klubberne har også valgt, at man har sin ledsager med, det giver et godt klima og mere lyst til at være med i klubben. 

Aktiviteter og tilbud

For at nævne nogle aktiviteter ud over det der er nævnt:  

  • Kortspil, musikarrangementer, fællesspisning og bankospil er blot nogle af de sociale aktiviteter, der bringer medlemmerne sammen og skaber et stærkt fællesskab.
  • Vi arrangerer foredrag med regionsmedlemmer ved sygehuse – Ældres Sundhed – Kommunerne omkring ældrepleje, folketingsmedlemmer tidligere og nuværende, samt eksperter inden for ældreområdet. Disse foredrag giver mulighed for læring, debat og refleksion.
  • Vi arrangerer spændende udflugter til forskellige steder i Danmark, hvor vi besøger virksomheder og kulturelle steder.
    Flere klubber laver ferieture til Polen – Tyskland og Danmark med rigtig gode oplevelser.
  • Som en lille personlig social holdning for et bedre seniorliv for alle seniorer i EU, anbefaler jeg, at man den 9. juni til EU-valget stemmer på en af vores parlamentarikere med en god social holdning, det vil hjælpe os alle  
     

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad der sker i din lokale seniorklub, er du altid velkommen til at kontakte din lokalafdeling. De vil være i stand til at hjælpe dig med at komme i kontakt med den lokale seniorklubformand og give dig yderligere oplysninger om arrangementer og aktiviteter i dit område.

Find kontaktinfo på din lokalafdeling

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores spændende seniorfællesskab i Region Sjælland

Med venlig hilsen
Knud Erik Rasmussen
Senior Formand i Region Sjælland 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.