Målret dit CV

heroImage

Dit CV skal afspejle dit arbejdsliv

Du kan medtage joberfaringer helt tilbage til dit første job. Har du været længe på arbejdsmarkedet, kan du samle dine tidligere joberfaringer i større grupper, så man kan se hvad du primært har arbejdet med. 

Et CV skal som udgangspunkt max fylde 2 – 3 sider.

Dit CV skal oplyse om, hvor du har arbejdet, og hvilke erfaringer og kompetencer du derfor kan tilbyde virksomheden. Derudover skal dit CV oplyse om, hvilke uddannelser, certificeringer og kurser du har. Dit CV skal også oplyse om kørekort samt IT- og sprogkundskaber.

Måske har du også noget relevant frivilligt arbejde, du kan sætte på?

Et vellignende og neutralt foto at dig selv plus et kort resume, hvor du præsenterer din faglige og personlige kompetencer, er også med til at give et positivt indtryk af dig.

Målrettet CV

Hver gang du søger et nyt job, bør du sende et nyt CV, som er målrettet lige præcis dét job og den virksomhed, hvor du gerne vil arbejde.

Det er et CV, hvor alt giver mening for arbejdsgiveren. Kurser som hører et andet fagområde til er væk, og du har prioriteret dine erfaringer, som er relevante for netop dette job.

Brutto CV

I et brutto CV har du samlet ALT, hvad du har af erhvervserfaring, kurser, uddannelse og så videre. Bruger du noget tid at få lavet et godt brutto CV, så har du et rigtigt godt udgangspunkt for det målrettede CV. Du kan nemlig nemt vælge hvad der er relevant for den enkelte arbejdsgiver.

Husk at gemme CV'et inden du ændrer det, så du hele tiden har det omfattende brutto CV at tage udgangspunkt i. 

Se hvor du har været ansat

Dine arbejdsgivere har løbende indbetalt til ATP Livslang Pension. Dette er kun for danske ansættelser startet fra 1964. På borger.dk kan du se listen over dine tidligere arbejdsgivere:

Video CV

Et CV på video er en lille film med dig i hovedrollen. Her kommer arbejdsgiver helt tæt på dig, dine faglige og personlige kompetencer. Det kan være med til at give et godt indtryk og en større forståelse for, hvordan du kan gøre en forskel for virksomheden.

Lær at lave video CV

Tilmeld dig Metal A-kasses workshop, hvor vi udover video har fokus på det målrettede CV og den gode ansøgning. Du får en grundig introduktion til forskellige platforme, og der er sparring og hjælp at hente til, hvordan du får lavet den video, der sælger dig og dine kompetencer bedst.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.