Sådan finder du dit første job

Venter der ikke et job lige efter uddannelsen? Udnyt Dansk Metals netværk og book en SnartUdlært-samtale. Efter én time har du alle forudsætninger for at lande dit første job. Hurtigt.

heroImage

Book en SnartUdlært-samtale hos din lokalafdeling

I Dansk Metal hjælper vi dig, hvis du ikke har et job, der venter, når du er færdigudlært. Vi har lavet en attraktiv cocktail til dig. Vi kalder den for en SnartUdlært-samtale.

Det får du ud af samtalen

Din lokalafdeling har et bredt netværk af virksomheder. Det betyder, at afdelingen også kender til de job, der aldrig bliver slået op. Afdelingen får besked om jobåbninger fra de mange tillidsvalgte, der er Metals ”øjne og ører” i dit lokalområde.

Efter samtalen har du et overblik over, hvilke virksomheder i nærheden, der ansætter folk netop med din uddannelse og kvalifikationer.

Se alle job ét sted

Metal JobService er Dansk Metals jobportal. Her kan du søge præcis de job, der er relevante for dig, ligesom du kan oprette en jobagent. Det indebærer, at du modtager en mail, når der er et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.

Metal JobService indeholder alle de opslåede job fra danske hjemmesider og jobdatabaser. Du behøver derfor kun at søge ét sted.

Land ønskejobbet

Du får de bedste råd og tips til, hvordan du får dit første job i dit fag. Du bliver også udstyret med info om alle de ting, du kan gøre ekstra for at skille dig positivt ud.

SnartUdlært-samtalen foregår i din lokalafdeling. Det tager typisk en times tid.

Flere gode råd

Du kan også finde gode råd til at komme i arbejde her på hjemmesiden. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.