Byggeri & VVS

Overenskomster i din branche:

VVS-overenskomst og prislister

​Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne. Her kan du også finde Rørprislisten og Fjernvarmeprislisten.

Overenskomst for Metal-, Blik- og Rørarbejde

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO III, DI Byggeri).

VVS- og Blikkenslageroverenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Håndværk.

VVS-fagets Funktionæroverenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Overenskomst og alm. bestemmelser (Særoverenskomst VVS)

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en VVS-virksomhed, der ikke er medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.

FADVIG, Thule Air Base

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af FADVIG (Foreningen af Danske Virksomheder i Grønland).

Andre overenskomster

Dansk Metal er også overenskomstpart på en række overenskomster og aftaler af mindre størrelse, og de kan ikke hentes på hjemmesiden. Se dem her og kontakt os, hvis du skal bruge en af dem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.