MetalFerie

MetalFerie er en attraktiv ferieform for både små og store familier og indebærer sjove aktiviteter, masser af nye venskaber samt god og børnevenlig forplejning.

Børnefamiliens yndlingsferie

Kursus- og konferencecentret Metalskolen Jørlunde har de bedste faciliteter, og her er god mulighed for både masser af action og afslapning.

Her finder I aktiviteter, som passer til alle aldre, både udendørs og indendørs. Dette inkluderer fx en fodboldturnering, svømmehal, snobrød på bålet samt ture og samvær med andre børnefamilier.

’....en perfekt blanding af aktiviteter og egen tid. ....og børnene finder hurtigt nogen at lege med’ 

I skal bo i nyrenoverede værelser, hvor der vil ligge håndklæder og linned klar. Er der behov for børnesenge og højstole, vil dette også være til rådighed.

I jeres ophold er forplejningen inkluderet i prisen. Vores køkkenpersonale vil kræse for jer, ikke kun med morgen-, frokost- og aftenbuffet, men også med alt det sunde og søde indimellem.

Der er ledige pladser på hold 4 og 5.

Vælg et af følgende ferieophold

Familieuge – hold 4

Varighed: 6 dage

Ankomst: mandag 22/7 fra kl. 13.00 til kl. 14.00
Afrejse: lørdag 27/7

Pris 
0-2 år gratis
3-14 år 1.200 kr.
Fra 15 år 3.300 kr.

Miniuge for familier – hold 5

Varighed: 5 dage

Ankomst: mandag 29/7 fra kl. 13.00 til kl. 14.00
Afrejse: fredag 2/8

Pris
0-2 år gratis
3-14 år 1.100 kr.
Fra 15 år 2.700 kr.

Hvem kan deltage?

MetalFerie er et tilbud til alle medlemmer, erhvervsaktive, senior- og lærlingemedlemmer. Hvis du kun er medlem af Metal A-kasse, kan du desværre ikke deltage.

Du må gerne invitere din ægtefælle/samlever, samt dine egne og samlevers hjemmeboende børn eller børnebørn under 18 år. Der kan ikke inviteres øvrige familiemedlemmer eller bekendte med. Husdyr må desværre også blive hjemme.

MetalFerie er et tilbud, der udelukkende byder på aktiviteter for familier. De besøgende er derfor hovedsageligt medlemmer med børn eller børnebørn.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

​Kontakt Metalskolen, hvis du har spørgsmål om kurser, MetalFerie eller praktiske oplysninger om skolen.

4739 0100
Metalskolen Jørlunde
Slagslundevej 13, 3550 Slangerup

www.metalskolen.dk
metalskolen@danskmetal.dk
metalferie@danskmetal.dk