Transport

Overenskomster i din branche:

Metal-Transportoverenskomst

​Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO I).

Overenskomst for Faglærte

​Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri (DIO II).

DM-Arbejdsgiver

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af DM-Arbejdsgiver (Dansk Maskinhandlerforening).

ABAF

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af ABAF (Autobranchens Arbejdsgiverforening).

DBR Arbejdsgiverforening

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af DBR Arbejdsgiverforening - Dansk Bilbrancheråd.

SKAD

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af SKAD (Sammenslutningen af Køretøjsbygger- og Autoskadebranchen i Danmark).

DTL Landsoverenskomst

Overenskomsten gælder for dig, hvis du arbejder inden for Dansk Metals uddannelsesområde på en virksomhed, der er medlem af DTL's Arbejdsgiverforening (Dansk Erhverv Arbejdsgiver for Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening).

Andre overenskomster

Dansk Metal er også overenskomstpart på en række overenskomster og aftaler af mindre størrelse, og de kan ikke hentes på hjemmesiden. Se dem her og kontakt os, hvis du skal bruge en af dem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Dansk Metal og få en snak med en af vores medarbejdere.

3363 2000

Mandag-torsdag: 08.30-17.00
Fredag: 08.30-14.00

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os eller bestille en opringning. Se vores kontaktmuligheder.